Rikoslaillisen PC-pohjaisen turvajärjestelmän asentaminen

Yksi yksinkertaisimmista ja kustannustehokkaimmista tavoista valvoa kotiasi ollessasi poissa on asentaa PC-pohjainen turvajärjestelmä. Tarvitset vain tietokoneen, jossa on Internet -yhteys, oikea ohjelmisto ja yksi tai useampi kamera. Jos se on niin yksinkertaista, saatat ihmetellä, miksi jotkut ihmiset haluavat mieluummin valvottuja hälytysjärjestelmiä tai ammattimaisia ​​CCTV -järjestelmiä? Vastaus on, että näissä maksullisissa palveluissa on ympärivuorokautinen valvonta, johon sinulla ei ehkä ole aikaa tai halua tehdä itse. Hälytys- tai videovalvontayrityksen palveluksessa olevat toimijat ilmoittavat poliisille, jos he havaitsevat esimerkiksi epäilyttävää toimintaa. On kuitenkin olemassa tapoja luoda PC-pohjainen järjestelmä, jossa on joitain ammattimaisten ratkaisujen etuja. Tässä on viisi vinkkiä rikollisen suojatun tietokonepohjaisen turvajärjestelmän luomiseen.

Vinkki 1. Valitse Power-Line Connectivity
Järjestelmän tulisi käsittää vähintään yksi tietokoneeseen liitetty kamera. Vaikka langattomat kamerat on helpompi asentaa, 2,5 GHz: n kaista, jolla ne toimivat, voi hidastaa videon suoratoistoa. Varmista häiriöttömän toiminnan varmistamiseksi, että käytät virtajohtoyhteydellä varustettua kameraa, jossa on verkkovirralla varustettu vastaanotin. Tämä poistaa viestinnän kuolleet alueet, kun vastaanotin kytketään suoraan tietokoneeseen. Aseta tämä kamera niin, että se peittää kotisi alakerran pääalueen, kuten olohuoneen, etuoven tai käytävän.
Vinkki 2. Harkitse pilvitallennusta
Aloituspaketit, kuten Logitechin WiLife Video Security Master System -aloituspaketti, tekevät PC-pohjaisen turvajärjestelmän asentamisesta erittäin helppoa. Liitä kamera tietokoneeseen ja aloita sen käyttö mukana toimitetun ohjelmiston kautta. Yksi ongelma tallennetun materiaalin tallentamisessa tietokoneeseen on kuitenkin se, että murtautumisen yhteydessä varkaat todennäköisesti varastavat tietokoneesi tallennetun videon kanssa. Useimmat ohjelmistot tarjoavat jonkin verran toimintoja ilmaiseksi, mutta pyytävät sinua maksamaan lisäominaisuuksista. Esimerkiksi Logitechin WiLife-ohjelmiston avulla voit määrittää tallennuksen tietokoneellesi, mutta sinun on maksettava vuosipalkkio, jos haluat saada sähköposti-ilmoitukset tai mahdollisuuden tallentaa videota suojatulle ulkopuoliselle tallennusalueelle. Pilvitallennustila on tarpeen, jotta videosi pysyvät turvassa, vaikka laitteesi varastetaan.
Vinkki #3. Käytä varoituskylttejä kiinteistön ulkopuolella
Usein PC-pohjaisia ​​turvajärjestelmiä asentavat ihmiset jättävät huomiotta, varoitusmerkit ovat itsessään tehokas pelote. Mainostaminen julkisesti kotisi valvomiseksi voi estää kaikki paitsi päättäväisimmät varkaat. Asenna vähintään varoituskyltti etuportille tai aidalle ja yksi ikkunoille.
Vinkki #4. Käytä peiteltyjä laitteita
Kuten edellä keskusteltiin, määrätietoiset varkaat todennäköisesti vandalisoivat turvakameroita ja tietokonelaitteita, jos he tulevat kotiisi. Yksi ratkaisu on käyttää muuntolaitteita. Voit ostaa erillisen mini-PC: n ja asentaa sen katto-, seinä- tai jopa lattiapinnan alle. Ottamalla käyttöön vakoilukameroita, jotka on rakennettu tavallisiin kotitalouskohteisiin, kuten seinäkelloihin, laitteistasi ei tunnisteta tai ilkivaltaa.
Vinkki #5. Käytä virtuaalista tai fyysistä tukea
CCTV -kameroiden asettaminen optimaalisesti ei ole koskaan helppoa, joten sinun tulee aina kysyä neuvoa tai opastusta. Useimmilla turvakamerayrityksillä on virtuaalinen tuki, joka auttaa sinua prosessin läpi. Jotkut tietoturvayritykset tarjoavat neuvontaa, jonka avulla voit perustaa suuren PC-pohjaisen turvajärjestelmän.
Johtopäätös
Näiden viiden vihjeen noudattamisen pitäisi auttaa sinua asentamaan lähes rikolliset PC-pohjainen turvajärjestelmä. Kerro meille kommenteissa, jos sinulla on ollut vaikeuksia!