Parhaat laitteet risteilylle

Risteilyt ovat lomia, jotka merkitsevät paljon ruutuja ja tarjoavat monin tavoin kaikki tavallisen loman edut ilman haittoja.
Tämä johtuu siitä, että risteilyt ovat erittäin rentouttavia, joten voit viettää tuntikausia lepotuoleilla auringossa tai jäähtyä uima -altaassa. Samaan aikaan vaikka ne tarjoavat kaikki aktiviteetit ja mukavuudet, joita voit odottaa perheille suunnatulta lomakohteelta – haluatko pelata biljardia, pelata Zumbaa tai syödä kattavan aterian. Ja lopuksi näet paljon huippunähtävyyksiä ja matkailukohteita, vaikka rentoudut niin paljon. Kuten sanoin, se on ihanteellinen!
Mutta kaikki tämä rentoutuminen tarkoittaa sitä, että sinulla on paljon aikaa viihdyttää itseäsi: ja siksi voi olla hauska idea tuoda mukanaan teknologiaa. Oikeilla laitteilla voit hyödyntää kaiken vapaa -ajan parhaalla mahdollisella tavalla ja valmistautua jokaiseen retkeen. Tässä muutamia tärkeimpiä asioita, joita kannattaa harkita tuomisessa.
Kindle
Kindle on melkein tullut valinnainen gadget niille, jotka rakastavat matkustaa. Sen edut ovat siinä, että se on niin pieni ja kevyt, että siinä on e-mustenäyttö, joka näkyy helposti auringossa, ja että se voi muodostaa yhteyden verkkoon jopa ilman WiFi-yhteyttä täysin ilmaiseksi. Voit käyttää sitä lukemaan melkein minkä tahansa kirjan, jonka haluat ehkä lukea rentoutuessasi, ja sen lisäksi sitä voidaan käyttää sähköpostien tarkistamiseen tai blogeihin.
Digitaalikamera
Tämä on toinen erittäin kriittinen tekniikka lomalle. Digikameran avulla voit kaapata kaikki näkemäsi hämmästyttävät nähtävyydet ja jakaa ne sosiaalisen median kanssa varmistaaksesi, että kaikki kotona olevat ovat kateellisia. Varaparistojen ja muistikorttien hankkiminen on myös hyvä idea: et halua jättää käyttämättä tilaisuutta tallentaa upeita hetkiä.
Sony Xperia Tablet
Tabletin avulla voit pelata pelejä, surffata verkossa, seurata kirjeenvaihtoasi sähköpostitse ja paljon muuta. Xperia -tabletti on valinnainen tabletti yhdestä tärkeästä syystä: se on vedenkestävä! Se ei pidä suolavedestä, mutta se, että se voi mennä makeaseen veteen, tarkoittaa, että voit nauttia lukemisesta porealtaassa tai jopa omassa kylpyammeessasi!
Voi, ja voit myös käyttää sitä lasten viihdyttämiseen – muista vain ladata muutama elokuva ennen lähtöä.
Windows 8.1 Slate
Jos olet sellainen henkilö, joka tykkää työskennellä jopa risteilyillä, Windows 8.1: n “liuskekivitietokone” sopii sinulle erinomaisesti. Nämä ovat tabletteja, jotka voidaan muuntaa täydellisiksi ultra -kirjoiksi ja joissa on Windows 8.1 pro. Hanki 8 tuuman atomikäyttöinen tabletti, jossa on kynä ja bluetooth-näppäimistö, ja voit tehdä kaiken tarvitsemasi työn ilman, että lisäät matkatavaroidesi painoa.