Kuinka kelata taaksepäin ja nuorentua digitaalikaudella

Kun luet teknistä blogia tällä hetkellä, sinulla on hyvät mahdollisuudet, että olet ainakin jonkin verran ihastunut tekniikkaan, gadgeteihin ja “digitaaliseen aikakauteen”. Vaikka väität, että se on kuitenkin tehnyt paljon parantaaksemme elämänlaatua, voidaan kuitenkin väittää vastaan ​​myös modernia tekniikkaa ja sitä, mitä se on tehnyt muuttaaksemme elämäämme.
Toki tekniikan ansiosta meillä on nyt paljon enemmän pääsyä tietoihin ja pystymme paljon paremmin kommunikoimaan muiden kanssa ympäri maailmaa. Olemme yleensä paljon osaavampia ja voimme työskennellä missä haluamme. Ne, jotka ovat todella onnistuneet saamaan kaiken hyödyn tekniikasta, ovat hakkeroineet elämäntapansa siihen pisteeseen, jossa he voivat työskennellä etänä kotoa käsin.
Mutta toiset huomauttavat, että olemme nyt jatkuvasti matkapuhelimiemme ääressä. Tarkistamme jatkuvasti sähköpostiviestejä ja vietämme nyt liikaa aikaa joko tietokoneen edessä tai television edessä. Tuloksena on heikentynyt terveys ja paljon vähemmän vauhdikas elämäntapa. Joten kaikki tämä loistava tekniikka maksaa, ja jotkut kokevat, että olisimme itse asiassa terveempiä ja onnellisempia, jos jäljittäisimme edelleen eläimiä Saharan halki …
Mutta on myös hyviä uutisia. Sillä vaikka tekniikka saattaa vaikuttaa energiaamme ja terveyteemme, saatavilla on myös muuta tekniikkaa, joka voi auttaa meitä rentoutumaan ja toipumaan tyylikkäästi. Lue ja katsomme joitain parhaita tekniikoita terveyden palauttamiseen ja toipumiseen…
Hieronta tuolit
Mikä olisikaan parempi tulla kotiin pitkän työpäivän jälkeen kuin hierontatuoli? Tämä on hieronta koneelta, joka ei koskaan väsy eikä odota sinun vastavuoroista palvelusta. Toki se ei ole puolet yhtä tehokasta kuin saada todellista hierontaa ammattilaiselta, mutta se varmasti auttaa sinua rentoutumaan.
Poreammeet
Samoin voit nyt saada pienen näytteen kylpylästä omassa kodissasi, jossa on poreallas. Nämä rauhoittavat lihaksia lämpimällä vedellä ja kuplien suihkulla ja auttavat sinua unohtamaan päivän stressit.
Infrapunasaunat
Usko tai älä, mutta voit jopa saada omat saunasi kotiisi nykyään suhteellisen halvalla infrapunatekniikan ansiosta. Tämä voi tarjota perusteellisen detoxin, lisätä kasvuhormonin eritystä ja todella rentouttaa kehoa ja mieltä.
Fitbit
Matkapuhelimet ovat unen pahin vihollinen, mutta siellä on tekniikkaa, joka voi todella parantaa shuteyeasi. Hyvä esimerkki tästä on Fitbit, joka tallentaa aktiivisuutesi torkkuhetkellä. Kuten sanotaan “tallennettu parantaa.” Tämä on loistava tapa nähdä, missä unesi menee pieleen, ja aloittaa herääminen virkistyneenä.
Nightwave
Toinen loistava nukkuva laite on Nightwave, joka käyttää rauhoittavia valoja ja ääniä tukahduttamaan aivosi nukkumaan…
Oculus Rift
Oculus Rift on virtuaalitodellisuuskuuloke, joka on tällä hetkellä saatavana vain beta -muodossa. Se näyttää kuitenkin jo merkkejä siitä, että siitä on tulossa loistava terapeuttinen laite, joka voi sulkea ulkomaailman kokonaan, kun ajaudut avaruuteen tai rentoudut rannalla.