Kuinka antaa verkon poistaa ei -toivotut esineet käsistäsi

Onko ympärilläsi vanhaa roskaa? Tai ehkä jotain, joka ei ole roskaa, mutta jota et enää tarvitse? Nykyään ei ole tarvetta säilyttää sitä kotona, jossa se vain häiritsee ja vie tilaa. Monet ihmiset eivät ymmärrä, että yksi monista verkon tehtävistä on toimia jättiläisenä “panttilainaamona”, jossa voit päästä eroon tarpeettomista tavaroista ja saada rahaa vastineeksi tai ainakin vain tehdä jonkun onnelliseksi .
Verkossa on paljon palveluita, jotka auttavat sinua pääsemään eroon ei -toivotuista tuotteistasi, joten katsotaanpa joitain niistä täältä.
Kohteiden vaihtaminen käteiseksi
Ensinnäkin, jos toivoisit saavasi rahaa tavaroistasi, voit todennäköisesti löytää laajan verkon kautta jonkun, joka ostaa tavarasi.
Ilmeisin tapa myydä pienempiä tuotteita on tietysti viedä ne eBayhin. Tämä on pohjimmiltaan jättiläinen markkinapaikka, jossa voit huutokaupata kohteesi, ja jos olet fiksu sen suhteen, voit todella ansaita paljon rahaa. Muista vain sisällyttää toimituskulut pyyntöhintoosi ja mieti tarkkaan, miten aiot ilmaista tiedot: nämä asiat voivat vaikuttaa suuresti. Pakkaaminen hyvin on myös tärkeää, jos haluat välttää esineidesi vaurioitumisen matkalla.
eBay on yksi vaihtoehto käytettyjen tavaroidesi myymiseen, mutta toinen on Amazon, jonka avulla voit käyttää olemassa olevia listauksia ja vain lisätä tuotteesi uuteen ja käytettyyn luokkaan.
Jos tämä kaikki kuulostaa kuitenkin paljon työtä, jos tuotteesi on jotain, jota on hieman vaikeampi myydä verkossa, tai jos haluat myydä mitä tahansa nopeasti, voit sen sijaan etsiä sivustoja, jotka ostavat tiettyjä esineitä käteisellä. Esimerkiksi on olemassa monia sivustoja, joiden avulla voit myydä käytetyn autosi hyvään hintaan ja pienellä vaivalla. Toiset ostavat vanhoja koruja tai jopa CD -levyjä.
Kohteiden vaihtaminen tavaroihin
Muilla sivustoilla voit itse vaihtaa tavaroita ja käydä kauppaa. Jos sinulla on jotain, mitä et enää tarvitse, nämä vaihtokauppasivustot voivat auttaa sinua löytämään jotain hienoa korvata se. Se on hauskaa, eikä koskaan tiedä mitä löytää!
Asioista eroon pääseminen
Lopuksi, jos sinulla ei ole toivoa tuotteen myymisestä tai kaupasta, on monia tapoja päästä eroon tavaroista ilmaiseksi, jolloin vältetään hukkaa ja säästetään tilaa. Jotkut yritykset tulevat ja vievät roskat pois toivoen pelastaa asioita. Samaan aikaan muut sivustot, kuten “freecycle”, antavat sinun laittaa listauksia kuten eBayssa, mutta ainoa ero on kysynnän puute.
Mutta ennen kuin lähdet näille sivustoille, muista kokeilla ensin Facebookia! Sinulla voi olla ystävä tai sukulainen, joka voisi käyttää etsimääsi päästäkseen eroon, joten tällä tavalla kaikki ovat onnellisia!