6 tapaa ansaita rahaa ilman teknisiä taitoja

On monia tapoja ansaita rahaa verkossa, mutta valitettavasti monet niistä edellyttävät, että sinulla on vähintään perustiedot tekniikasta. Esimerkiksi web -suunnittelijana voi ansaita paljon rahaa, mutta sitä varten sinun on tiedettävä, kuinka käyttää HTML: ää, CSS: ää ja JavaScriptiä, ja sinun on tiedettävä, mikä tekee hyvän verkkosivukokemuksen. Sinusta voi aina tulla kirjailija, mutta sitten sinua todennäköisesti pyydetään sisällyttämään SEO kirjoittamaasi (se olisi “hakukoneoptimointi”). Sitten on mahdollisuus pitää blogia tai luoda sovellus… Ei. Entä suunnittelutyön myynti? Se vaatisi Photoshopin…
Onneksi kuitenkin, jos haluat vain saada nopeasti rahaa, voit todella ansaita rahaa verkossa ilman perusteellista ymmärrystä tekniikasta. Niin kauan kuin voit käyttää sosiaalista mediaa ja navigoida sähköpostissasi, voit jatkaa. Näin voit…
1. Myy kohteita eBayssa
Yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa nopeasti verkossa on myydä vanhat tavarasi eBayssa. Tällä tavalla voit muuttaa ei -toivotut tavarat käteiseksi ja saatat yllättyä joidenkin näiden asioiden arvosta, jotka ovat jääneet parvellesi.
2. Osta ja myy
Jos teet tämän itsevarmaksi, voit viedä tätä eteenpäin ja muuttaa sen liiketoiminnaksi. Sinun tarvitsee vain ostaa tavaroita irtotavarana (verkossa tai muulla tavalla), ja sitten voit alkaa myydä niitä voitolla yksittäisinä kohteina. Jälleen voit tehdä kaiken tämän eBayn kautta: ei tarvita verkkosivustoa!
3. Myy käsitöitä
Tai jos et halua säilyttää paljon t-paitoja asunnossasi, toinen vaihtoehto on yrittää myydä omia tavaroita, jotka on tehty tyhjästä. Sinun tarvitsee vain etsiä kaupallista taitoa (tehdä koruja, luoda vaatteita, maalata muotokuvia jne.) Ja sitten voit alkaa myydä niitä eBayn tai erikoissivustojen, kuten Etsyn, kautta.
4. Myy hauskoja palveluita
Jos taitosi piilevät äänestyksen äänittämisessä tai säveltämisessä lyhyitä kappaleita kitaralle, älä koskaan pelkää! Voit silti ansaita rahaa näistä taidoista viemällä taitosi Fiverrille, jossa ihmiset maksavat viisi dollaria kaikista monista palveluista. Se on nopeaa ja yksinkertaista ja hauskaa, vaikka se ei tee sinusta rikkaaksi yhdessä yössä, ellet pysty erittäin nopeaan liikevaihtoon.
5. Myy muilla sivustoilla
Jos haluat nopeamman ja vaivattomamman käteissijoituksen kuin eBayssa myymisen, miksi et kääntyisi verkkopalveluihin, jotka ostavat ja myyvät tiettyjä tuotteita? Löydät autonostopalvelun ja myyt vanhan autosi tällä tavalla tai voit etsiä sivustoja, jotka ostavat vanhoja CD -levyjä ja päästä eroon ei -toivotusta musiikkikokoelmastasi. Voit jopa löytää sivustoja, jotka ostavat hiuksiasi…
6 Yhdistä!
Jos et pidä näiden menetelmien äänistä, älä lannistu. Vaikka sinulla ei olisi lainkaan teknistä tietämystä, sinusta voi silti tulla teknologiayritys tai pelikehittäjä … sinun tarvitsee vain tehdä yhteistyötä jonkun kanssa, jolla on täydentävät taidot!