4 syytä, miksi verkkokopio haisee

Okei, saatat ajatella, että verkkokopio on paras asia viipaloidun leivän jälkeen, mutta syvällä sisimmässäsi luultavasti tiedät, että näin ei vain ole. Ongelma, joka johtuu siitä, että blogissasi tai verkkosivustossasi on alle keskimääräinen kopio, on se, että tiedät yleensä viimeisenä, ja silloin on yleensä liian myöhäistä. Jos käytät Google Analytics -työkalua ja huomaat helvetin paljon pomppia, sinun pitäisi ehkä alkaa olla ennakoiva ja katsoa lähemmäksi kotiasi. Joskus tuotamme huonoja kopioita yksinkertaisesti siksi, että meillä ei ole aikaa tai taitoja parempaan. Mutta useimmiten epäonnistumme itsessämme jättämällä huomiotta joitakin perustavanlaatuisia mutta tärkeitä parhaita käytäntöjä. Tässä artikkelissa tarkastellaan näitä bloopereita todella hyvin, ja suosittelemme, että seuraat esimerkkiä ja teet samoin, voit olla todella iloinen siitä, että teit!
Keitä yrität tavoittaa?
He sanovat, että yhden miehen liha on toisen myrkkyä ja tämä pätee myös sanojen suhteen. Joten jos sinulla ei ole todellista aavistustakaan ihmisistä, jotka lukevat kopiota tai kenelle kirjoitat, kuinka voit olla varma, että lyöt merkkiä? Kopiosi pitäisi saada lukijat sitoutumaan tiettyyn toimintaan, eikä sitä yksinkertaisesti koskaan tapahdu, jos saarnaat aluksi väärälle väestöryhmälle.
Sanasi ovat rumia
Kirjoitettu sana voi olla mahtava työkalu, ja kun teet siitä henkilökohtaisen, kaikenlaisia ​​hienoja asioita voi tulla kopion lukemisen seurauksena. Mutta jos vedät lyöntejä pikemminkin kuin otat muutaman riskin, kukaan ei tule vaikuttumaan. Yritä visualisoida, keitä lukijasi todella ovat, ja sitten voit alkaa kirjoittaa tavalla, joka saa aikaan vastauksen, toiminnan. Voittavalla verkkosivustolla on kopio, joka pystyy myymään tuotteen tai palvelun tavalla, joka on melko vastustamaton, omasi?
Kaikki on sinusta kiinni!
Okei, brändisi ja uusi tuotteesi voivat olla vastaus kaikkien unelmiin, mutta yritä irrottaa tämä omasta egostasi jonkin aikaa. Yleisösi ei ole kiinnostunut siitä, kuinka mahtava olet, vaan he haluavat vastauksia omiin kysymyksiinsä ja kopiosi pitäisi pystyä vakuuttamaan heidät löytäneensä tämän! He ovat todella kiinnostuneita vain itsestään ja jos he törmäävät itsekeskeiseen artikkelisarjaan, olet pian yksin ajatustesi ja myymättömän varastosi kanssa!
Ole suora
Jos Mississauga -yhtiösi kaihtimet tarvitsevat joitain asiakkaita, yritä välttää adjektiivien asettamista, kun painat brändiäsi. Leikkaa flanelli pois ja päästä asiaan sanoilla, joihin jokapäiväinen mies ja nainen voivat samaistua. Jos sinun on käytettävä kuvaavia sanoja, mieti valintasi, koska ne voivat tarkoittaa eroa tuloksen ja pomppimisen välillä!

Yritä välttää näitä haisevia, ja sivustosi saattaa olla juuri sitä, mitä lukijasi ovat etsineet.